The Office Dizisine Oldukça Geç Bir Bakış

 3.sezonunu bitirmekte olduğum dizi The Office'i neden daha önce izlemediğimi düşündüm. 

Michael'den tutun da Kelly'e kadar tüm karakterlerin size anlattığı çok şey var. 



 Dizi küçük bir şirkette çalışan kişilerin iş yerindeki diyaloglarını, işlerini, zamanı nasıl doldurduklarını anlatıyor. Dizide iş yerinin müdürü Michael'in bütün saçmalıklarına şahit oluyorsunuz. Bir taraftan da böyle bir patronum olsa nasıl davranırdım acaba diye düşünüyorsunuz. Çalışan herkesle iletişimi çok iyi olan Michael, her an şaka yapmaktan vazgeçemiyor. Bu da çalışanların onu bazen ciddiye almamasına sebep oluyor. Aslında söylemek gerekirse mizahi anlayışı oldukça iyi olan Michael'ı patron olarak görmek güzel olabilir. Çünkü çalışanlarına arkadaş gözüyle bakıp, onları koruyor, seviyor ve arka çıkıyor. Her bir çalışanının oranın bir parçası olduğunu kabulleniyor ve ona göre davranıyor.



Dwight karakteri ise zamanında her şeyi yapmış, oldukça donanımla ve zeki bir adamdır. Ama şapşalca davrandığı bir çok şey bulunuyor. Her defasında da insanlara kanmayı başarıyor. İyi niyetli sürekli şaka yapılan bir çalışan.

Jim oldukça zeki, Pam'le çok iyi anlaşan ve işi gücü eğlence olan bir adamdır. Pam ile aralarında özel bir ilişki vardır. Birbirlerini iyi anlamalarını sağlayan bir ilişki.

Pam şirketin resepsiyonistidir. Zamanını kağıtların arasında geçiren Pam, Michael'in en büyük yardımcısıdır. 

Kelly şirketteki en geleneksel kişidir. Ryan'a aşıktır ve elinden gelen her şeyi yapar. 

Angela şirkette her şeyden nefret eden bir kadındır. Dwigt hariç.

Ryan önce stajyer olarak başlayan sonra Jim'in yerini alan, satış alanında geleceği oldukça parlak olan bir çalışandır. İşi gücü iştir.

Daha bir çok karakter bulunan dizi hem konuları hem karakterleri ile kendini izletmeyi başarıyor. Eğlenceli bir sitcom dizisi izlemek isterseniz, buyrun. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar