Kadıköy Viktor Levi Şarap Evi Hakkında Görüşlerim

 Çok fazla mekan yazısı yazmadığım için böyle yazılar beni heyecanlandırıyor. Ne zamandan beri gitmek istediğim ama bir türlü gidemediğim bir mekandı Viktor Levi. Çok fazla alkol tüketen birisi değilim ama bazı şeyleri özellikle denemek istediğim için içiyorum. Burada sıcak şarap içmek istedim ama yaz mevsimi olduğu için mümkün olmadı. Onun için beyaz şarap içtik. Öncelikle fiyatlar aylık maaş alan 2 kişi için ideal ölçüde. Zaten sitede menü kısmında fiyatları da görebiliyorsunuz. Bu açıdan bir mekana gitmeden önce bilginizin olması sizin için daha iyi olacaktır. 2 kişi toplam 160 tl ödedik. Şarabın yanına bir de peynir tabağı aldık. Gayet doyurucuydu. 





Tatlar dışında söyleyebileceğim bir diğer şey ise mekanın güzelliği. Hem iç kısmı hem de dış kısmı oldukça güzel. Rezervasyon yaptırmamıza rağmen yer bulabildik. Buna şans diyorum. Çünkü gerçekten oldukça dolu bir mekan. Servis hızlı ve nazikti. 



Bu arada Viktor Levi, 1900'lü yılların ortasında yaşamış Çanakkale'li sardalya ve üzüm toplayıcısıdır. Kadıköy'de ahşap ev görünümlü bu mekanda birçok insanın anılarının yaşamasını sağlıyor. 

Gitmenizi tavsiye ederim. :) 

Yorumlar

Popüler Yayınlar