Sevgili İle Yapılabilecek 5 Eğlenceli Aktivite

1-Kaykay

Kaliforniyalı gençler tarafından ‘’Rüzgarsız bir günde sörf yapmak nasıl olur?’’ sorusundan yola çıkarak yaptıkları bir icat kaykay. Tahta kutulara tekerlek ekleyen gençler böylece kaykayı bizimle tanıştırmış oldu. Zamanla bu spor ülkemize de yayılarak popüler bir hale geldi. Öğrenilmesi kolay ve zevkli olan bu sporu sevgilinizle beraber yapabilirsiniz.


2-Kamp Yapmak

Şehrin gürültüsünden, karanlık ahenginden mi sıkılıyorsunuz? O zaman dışarı çıkıp temiz hava alın. Kamp yapabileceğiniz bir yer bulun ve kendinizi doğanın ruhuna bırakın. Hem kafanızı dinleyin hem de sevgilinizle beraber baş başa, doğayla iç içe bir gün geçirin. Sizin pozitif düşünmenize yarar sağlayacak bir aktivite olacaktır.




3-Müzeleri Keşfedin

Müzeler kültürlenmek için güzel bir yöntem. Evet ‘’Ne Yapacağız? Zaten sıkılmış her şeyden’’ diyor olabilirsiniz. Fakat ülkemizde, bilgi haricinde eğlence amaçlı müzeler de bulunuyor. Bir çift olarak birbirinize neler katabileceğinizi görün, aynı zamanda da eğlenmesini bilin.



4-Eviniz İçin Yeni Şeyler Dekore Edin

Sevgilinizle beğendiğiniz bir kitaplık var ve fiyatı yüzünden alamıyorsunuz. Bunun yerine eski bir mobilya ve ya eşyadan kalan parçalarla kendi istediğiniz gibi bir kitaplık yapabilirsiniz. İstediğiniz şekilde boyayabilir, üzerine çizim yapabilir ve istediğiniz şekle getirebilirsiniz. Bu aktivite sizlere birlikte bir şeyler yapabilme isteği uyandırırken, bir şeyleri paylaşabilmeyi de gösterir.





5-Seyahat Edin

Birini tanımak için onunla yola çık derler hep. Evet gerçekten doğru bir cümle. Siz de sevgilinizi daha iyi tanımak, onunla daha çok vakit geçirmek için uzun yolculuklara çıkın. Onun bilmediğiniz bir yönünü keşfedin, paylaşımı öğrenin, birbirinizi dinleyin, oyunlar oynayın ve en güzeli ona sarılın. Bu aktivite ilişkiniz için çok verimli ve eğlenceli olabilir.




Yorumlar

Popüler Yayınlar