Bayan Büyükanne (Bu Filme Mutlaka Bakın!)

Bayan Büyükanne bir Kore yapımı film. 2014 yılında çekilmiş. Fantastik, dram türünde bir komedi aslında. Korelilerin dizilerinde de işlediği tarzda bir konusu var filmin. Zamanda yolculuk yapmak. Sanırım bu tarz şeyler epey bir kafayı takmış durumdalar. Fakat her ne kadar bu tarzda çok fazla film ve ya dizi görsek de hepsi başarılı olamıyor bana göre. Bayan Büyükanne başarılı olan bir film.






Filmin Konusu

Gelini ve çevresindeki bazı kişiler tarafından pek de hoşnut karşılanmayan bir büyükannenin olanlardan dolayı üzülmesi ve durakta beklerken bir fotoğrafçıya girip, gençleşmek istemesi üzerine 50 yıl geriye giden bir kadının başından geçen olaylar anlatılıyor. Fotoğrafçıdan bu isteğini dile getirdikten sonra 50 yıl gençleşmesine şaşırır ve sevinir. Torunun müzik grubuna dahil olur birden. Zaten sesi güzel olan babaanne torunu grubunun daha iyi olmasını sağlar. Aşık olur. Gençliğini yeniden yaşar. Maalesef torununa kan vermek üzere olur ve tekrardan yaşlı haline geri döner.




Filmin müzikleri çok güzel. Shim Eun Kyung zaten gerçek hayatta şarkıcıymış. Bunu filmi izlediğinizde anlıyorsunuz. Oyuncuları çok iyi. Filmi izlemenizi canı gönülden tavsiye ederim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar