Modern Aşk Hikayeleri

Modern Love dizisini paylaşacağım sizlerle. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve kısa sürüyor. Dizide oldukça iyi oyuncular oynuyor. Tek bir konu üzerinde değil de, farklı insanların yaşadığı aşkları, sevgileri ve acıları farklı yollardan anlatan bir dizi görüyoruz.


Dizinin bir bölümünde ismi Lexi olan karakterimiz bizlere Bipolar hastalığı ile nasıl başa çıkılacağını anlatmaya çalışıyor. Başından onca sevgili geçen kadın bir üzülüp, bir sevinçli oluyor. Genellikle üzgün olduğu zamanlar yataktan çıkamıyor, hareket dahi edemiyor. Sürekli bir depresyon halinde oluyor. Bu da sizi daha yeni tanımaya çalışan birisi için oldukça zor bir durum haline geliyor.



İlk bölümde kapıcı Guzmin'in yardımıyla ailesinden uzaklaşan bir kadının kendisine uygun erkeği seçmesi ve yaşadığı talihsizliğin güzel bir şeye dönüşmesini konu ediniyor. Maggie sevmediği ve hayatının erkeği olmayan birisinden hamile kalır ve bebeği ile beraber Los Angeles'a taşınır.



Kaçıncı bölüm olduğunu hatırlamadığım kısımda iki çiftin boşanmak istemesine tanıklık ediyoruz. Psikologa giden çiftimiz yardım alarak boşanmamaya çalışırlar. Psikolog onlara ortak yönlerinin olup olmadığını sorar. Çiftimiz farklı cevaplar verse de, bölümün sonunda tenis oynamanın onları ne kadar rahatlattıklarını ve eğlendiklerini görüyoruz.



Sarışın, babasız büyüyen bir kadın şirketinde çalışan bir beyefendiyi babası olarak görür. Fakat adam onun farklı bir zihniyette olduğunu düşünür ve sonunda işler yoluna girer.



Tanımadığı bir kadın tarafından reddedilen bir erkeğin, kafede onunla konuşmaya çalışan başka bir kadınla bir gün geçirmesini konu edinen bir bölüm var. Adam talihsiz bir biçimde hastaneye kaldırılıyor ve kadın ona yardım ediyor.



Sevgilileri olmayan çiftler için uygulama geliştiren bir adamın trajik bir aşk hikayesine de tanık oluyoruz. Dergi editörü ile yaptığı bir röportaj onun eski ama unutamadığı sevgilisini bulmaya ve tekrardan beraber olmasına yardımcı oluyor.


İki gay çiftin baba ve anne olması için binbir türle verdiği mücadelede evsiz, cesur ve kocasız olan bir kadın ortaya çıkıyor. Beraber bebeklerini büyütüyorlar.



Son bölümde ise koşu yarışmasında tanışan iki yaşlı çiftin, gençler gibi sevgili olmasına tanıklık ediyoruz.



Dizinin en çok hoşuma giden yanı umut verici şekilde bitmesi. Hüzün kokan ve ağlatan dizilerden sanırım bıkkınlık geldi. Müzikleri oldukça güzel.

Yorumlar

Popüler Yayınlar