Sevdiğim Tüm Erkeklere Filmi Hakkında Minik Bir İnceleme

Netflix'in sayesinde birçok dizi ve film izleme şansına erişiyoruz. Jenny Han'ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan film anlaşılacağı üzere romantik komedi tarzında. Baş rollerinde Lana Condor, Janel Parrish, İsrael Broussard, Noah Centineo gibi genç isimlerin olduğu kadro oldukça renkli. Imdb puanı :7.2








Filmin konusuna değinirsek bugüne kadar hiç sevgilisi olmamış bir genç kızın ilk okuldan beri aşık olduğunu erkeklere yazdığı mektuplar bir gün kız kardeşi tarafından alıcılarına gönderilir. Olay zaten burada kopar. Lara Jean platonik olarak takıldığı yaşam çerçevesini küçük kız kardeşi sayesinde başka taraflara çevirir. Daha doğrusu zorunda kalır. Fakat işler tam da istediği gibi giden Lara Jean Peter ile beraberken ona gerçekten aşık olduğunu anlar ve film bu şekilde ilerler. Büyük ihtimalle 2. filmde başka birisine aşık olacak. Pek bilmiyorum.



Film ile söylenecek çok fazla şey olmasa da eğlenceli ve farklı olmasıydı. Oyuncuların genç olması tanınmasına ve oyunculuklarını gelişmesine önemli bir katkı sağlamıştır diye düşünüyorum.


Filmden çıkaracağım derslerden birisi de her ne olursa olsun bir şey o an ya da başka bir an olması gerekiyorsa olur. Sen ya da başkaları buna engel olamaz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar