Bomba Gibi Ama Değil De: Hustlers Filmine Uzaktan Bakış

Jennifer Lopez ve diğer güzellerin yer aldığı Hustlers filmi bana göre bu senenin en iyilerinden birisiydi. Çokça bahsedilmese de film gerçekten görselliği ile alkışlanması gereken düzeyde. Filmde ayrıca Cardi B, Lizzo, Constance Wu, Lili Reinhart gibi oyuncular da yer alıyor. Imdb Puanı:6.4 fakat film bence güzel. Hustlers'ın anlamını ''Dolandırıcılar, Fahişeler ya da Üç Kağıtçılar'' olarak söyleyebiliriz. Filmi izlediğinizde zaten bu üç kelimeyi barındırdığını da görebilirsiniz. Ben bu filmde Jennifer Lopez bir yana Constance Wu'yu çok beğendim. Filmde masum olan kadın maalesef ki para kazanmak için erkekleri dolandırıyor. Erkek düşmanlığım yok ama sempatim de yok. O yüzden bence hak eden erkekleri dolandırmalarını bir sakınca olarak görmüyorum. Çünkü bu erkeklerin çoğu evli ve çocuklu oluyor. Bu kadınlar için birbirlerini yiyorlar, eşlerini aldatıyorlar, çocuklarını görmezden geliyorlar.







Şöyle bir açıklama yaparsam da filmde seks yok. Yani bu kadınlar sadece striptiz yapıyorlar ve erkeklerin paralarını alıyorlar dans karşılığı. Tabi buna çok fazla insan bu gözle bakmayabilir. Ama filmin dikkatlice izlenmesi ve anlattığı duyguyu özümsemek gerek.





Filmde arkadaşlığı, sevgiyi ve merhameti görebilirsiniz. Özellikle de Destiny ile Ramona'nın arkadaşlığını, Destiny'in ananesine ve çocuğuna olan sevgisine tanık olabilirsiniz. Bu kadınlar hayatlarında bir defa da olsun zengin olmanın nasıl olduğunu, lüks içinde yaşamanın neleri getireceğini öğreniyor. Hayatlarında bir kez olsun mutlu oluyorlar.



Ve filmde bu işi kıvırabilen ve ya yüzüne gözüne bulaştıran, rekabet halinde olan kadınları izliyoruz.

Ön yargılarınızı  kırıp bu filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar