Gaming İstanbul'da Olanlar Orada Kalmaz!!

2. kez gittiğimiz oyun fuarı olan Gaming İstanbul bizi yeniden hayal kırıklığı içinde bıraktı. Önceki gittiğimiz Gaming değildi fakat o da oyun fuarıydı ve bizi hayal kırıklığında bırakmıştı. Yine de şansımızı denemek için gitme hevesinde bulunduk. Fuarın 4. yani son günü her şeyin bitmiş, insanların bıkmış ve artık bitse de gitsek modunda olduklarını gözlemledim. Bunun nedeni tüm coşkularına önceki günlerde bitirmeleri olduğunu düşünüyorum. Düşünün gittiğimiz de çoğu standın kaldırıldığını gördük. Gel gör ki biz çalıştığımız için Pazar gününe alabiliyoruz ancak. Şöyle bir artı yanını söylersem Batu ile oyun oynama şansına erişebildik. Bu gayet güzel. Diğer fuar  4.gün olmasına rağmen hem kalabalıktı hem de oyun oynamak için sıra bulamamıştık. Street Fighter oynayabildik sadece. O da 5 dakika sürdü. Yine de eğlenceliydi. Yenilsem bile :)




En çok dikkatimi çeken şey de tabi ki fuarlar satışa yönelik olacak ama burada biraz aşırıya kaçılmış. İnsanları her yerde olduğu gibi satın almaya iten bulgular bulmak mevcut.

Cosplayler ilginç ve güzeldi. Türkiye'de böyle güzel şeyler yapılması beni mutlu ediyor. Aynı zamanda İndie oyunlar geliştirilmesi ve bu fuarda sergilenmesi de kişiye öz güven ve mutluluk katıyor. Gerçekten de çok güzel oyunlar olduğunu söylemeliyim. İsim olarak bilmesem de görsel açıdan çok güzel görünüyorlardı.









Biz fuar için 28.50 tl verdik. 25 tl olan fuara 3.50 tl hizmet bedeli ödedik. Ne diyelim bilemiyorum. Fakat ilk günlerde gidip enerjinizi o günlerde tüketmek sanırım daha yararlı olacak.


Yorumlar

Popüler Yayınlar