2020 Yazı İçin Moda Tüyoları




Evet birçok site ve video sizlere bu tarz tüyolar veriyor. Ben de vermek istedim. Belki benimki daha farklı olur ne dersiniz? Öncelikle modaya pek uyum sağlayan bir kadın değilim fakat bu yıl biraz daha yakından takip ettiğimi söyleyebilirim. Bu moda takibim de genellikle sokak tarzı, gece veya gündüz gezmelerde giyebileceğiniz tarzda bir moda anlayışı aslında. Yani biraz daha sizden bizden insanların giyebileceği kıyafetler ya da takabileceği takılar vs. Şunu söylemeliyim ki bu yıl 2000’li yıllara geri dönülmüş gibi duruyor. Geçen yıl da biliyorsunuz ki 90’lı yıllar modaydı. Geri dönülen bu moda anlayışına tasarımcılar yeni soluklar, yeni işleyişler ekliyor. Tamamen aynı değil. Neyse hadi başlayalım!
Fırfırlı Bluzlar
Genellikle hemen hemen her yerde gördüğüm bir kıyafet. Sade ama bir o kadar da şık. Kolları yarım ve fırfırlı, yakası kalp ya da v yaka. Boyun bölgesine de bir kolye. Evet oldukça şıksınız. Altına da bir etek ya da midi boy bir şort.


Midi Boy Şort Pantolon
Görünümüyle oldukça rahat ve halk dilinde efil efil olan bu pantolonları her şeyle kombinlemek mümkün bence. Bir kemer ve altına spor bir ayakkabı ile yine şıksınız.
Midi Boy Etek
Yaz için oldukça uygun olan midi boy etekler bu yıl çiçekli desenlerle moda severlerle buluştu. Midi boy eteklerin üstüne sade bir tarzda atlet bluzlar oldukça güzel görünmenizi sağlayabilir.


Kalın Topuk Sandaletler
Kalın topuk sandaletler de 2000’li yıllarda eteklerin ya da pantolonların altında oldukça şık duruyordu. Şimdi yeniden moda ve rahatlığı ile farklı bir tarzda sunuluyor.

Kısa ve Büzgülü Elbiseler
Bu kategoride en çok sevdiğim bu elbiseler oldu. Hem çok tatlı hem de büzgülü kısımları oldukça Retro görünüyor. Retro kıyafetleri sevdiğim için bu hepsinden daha çok hoşuma gitti. Çok kısa sevmeyenler için orta ve uzun boylu elbiseler de var tabi.

Foxy Mayokini
Foxy mayokiniler göğüs dekolteli ve retro bir mayo. Sırt kısmı açık olan foy mayokiniler hasır bir şapka ve Retro bir gözlükle oldukça şık duracak.

Kısa Atlet Bluzlar
Yüksek bel pantolon, şort ya da etek üzerinde en şık durabilecek bir kıyafet. Kullanışlı ve oldukça rahat duran kısa atlet bluzlar hem spor hem de şık durmanızı sağlar.

Degaje Croplar
Degaje yakalı croplar yani bluzlar ince ip kolları ile hem şortla hem de pantolonla şıklık yakalayabileceğiniz bir parça.

Degaje Elbise
Degaje elbise sade renkleri ile ayağınıza giyeceğiniz bir stiletto ya da bağcıklı topuklu ayakkabı ile özel günlerin vazgeçilmezi oldu.

Jogger Eşofman
Neredeyse tüm ünlülerin ve çevremdeki kişilerin üzerinde gördüğüm bir parça olan jogger eşofman bir büstiyer ile ya da bluz ile tamamlanınca rahat şıklık elde edebilmeniz mümkün.

Jean Kargo Pantolon
2000’li ve 90’lı yılların kapri pantolonlarından bir cep eksiltilip tasarlanmış bu kargo pantolonlar rahat bir duruş sergiliyor.

Halter Yaka Elbise
Deneyip aldığım fakat vücuduma pek uygun olmadığı için giyemediğim bir elbise oldu.

Baskılı Tişörtler
Her yıl etrafta gördüğümüz fakat bu yıl bir tık daha moda olan baskılı tişörtler genelde yazılarla ya da mizahi yönden ön plana çıkıyor.

 Crop Etek Takım
Kısa croplar ve altına kısa etekler spor ayakkabı ile oldukça tatlı görünüyor.

Oversize Sweat
Geniş ve uzun sweatler bu sene çok fazla gördüğüm kıyafetlerden bir diğeri. Çok çok rahat ve her kadının gardırobunda olması gereken bir parça.

 Altın ve Gümüş Takılar
Elbise ya da bluz üzerinde oldukça şık duran bu takılar rahat bir kıyafetinize şıklık katacak. Kısa kolyeler ve büyük halka küpeler her kıyafete uygun.

 
   
Kısa Sweat
Uzun kollu kısa sweatler eşofman üzerine ya da şortun üzerine oldukça güzel oluyor.


Büstiyer
Sweatlerin altına ya da cropların altına giyilen büstiyerler oldukça şık duruyor.Ceket altına giyilmesi de oldukça hoş görünüyor. Özellikle alt kısmındaki dantel detayları farklı bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.
 Uzun Desenli Gömlekler
Tişört ya da atlet üzerine giyilen uzun gömlekler sade kıyafetlerinizin yanında görünümünüze renk katıyor.


Dantel Detaylı Gömlekler
Dantel detaylı gömlekler iş yerinde ya da resmi bir davette giyebileceğiniz şık bir parça. Kollarındaki ya da yakalarındaki danteller şıklığınıza şıklık katacak.


 Saten Parçalar
Saten bluzlar, gömlekler ya da elbiseler. Kumaşın verdiği rahatlıklar her yerde giyebileceğiniz bir kıyafet. Saten bluz ya da gömlekler siyah bir pantolon ya da Jeanler ile kombinleyebilirsiniz.



Yorumlar

Popüler Yayınlar