KAMPTA İŞİNİZE YARAYACAK EŞYALAR HANGİLERİDİR?

Kamp yaparken birçoğumuz bazı şeyleri almayı unutabiliyor. Aslında çok küçük ve kullanışsız gibi görünün birçok eşya hayat kurtarıyor. Sizlere kampta işinize yarayabileceğini düşündüğüm eşyaları listeliyorum. Bu eşyalar ekstradan düşünülmesi gerekenlerdir. Yani size tuvalet kâğıdı, çakmak, çadır gibi şeyler söylemeyeceğim. Umarım işinize yararJ


1.               1.Çamaşır Kurutma İpi

Birçoğunuz belki de çamaşır kurutma ipinin saçma olabileceğini düşünür. Fakat öyle değil. Denizden çıktığınızda mayolarınızı, havlularınızı bir yere asmanız gerekiyor. Ben önceden çadırın üzerine asardım. Fakat bir süre sonra hem çadıra ağırlık yaptığı için deformasyona uğruyor hem de oldukça etkili bir şekilde kurutmuyor. Tabi çamaşır kurutma ipi plaj alanlarında asılacak yer olmadığından önemli bir eşya olarak düşünülmeyebilir. Ama ormanlık alanda asacak bolca yer olacak.


2.Çakı

Kamp severlerin vazgeçilmezi olan çakıyı her derde deva olarak görmekteyim. Bıçak, açacak, makas vs. gibi şeylerin hepsinin bir arada olduğu bir eşya. Oldukça kullanışlı ve hiçbir yer kaplamıyor.

3. Termal Battaniye

Kampı yazında yapsanız kışın da yapsanız, geceleri çadır soğuk olabiliyor. Uyku tulumu her zaman işe yarayamayabilir. O yüzden ısı veren battaniyelerden almalısınız. Hem küçük hem de kullanışlı.

4.Yağmurluk

Yanınıza alacağınız küçük bir yağmurluk sizi yağmurdan koruyacaktır.

5. Güneş Panelli Şarj Aleti

Güneşin ısısıyla çalışan powerbank elektriğiniz olmadığı zaman sizin yardımınıza koşacaktır.

6. Sıcak Su Torbası

Dediğim gibi ne kadar sıcak olursa olsun, geceleri serin olan kamp alanlarında sıcak su torbasına mutlaka ihtiyacınız olacaktır.

7. Duş Torbası

Kamplar için özel yapılmış plastiksimsi bir maddeden yapılan duş torbaları hem kampçıları hem de karavan yolculuğu yapanların en ihtiyaç duyduğu eşyalardan birisi olmuştur. Hafif ve taşınabilir olması, rahatça takılabilir olması da avantaj.

 


Yorumlar

Popüler Yayınlar