Rota: 13 Hacıllı Köyü İlk İzlenimler

Hafta sonu nereye piknik yapmaya gitsek diye düşünürken aklıma hep karşıma çıkan ama bir türlü fırsat bulup da gidemediğimiz Hacıllı köyü geldi.  Köyün tam aşağısında bulunan dere ve şelaleye manzara olan kamp ve piknik alanları dolu olduğu için biraz daha yukarı çıkıp orada piknik yaptık.









Corona virüsü yüzünden zaten herkesten uzakta olmak bizim için çok daha önemli bir durum haline geldi. Çok güzel bir yer bulduktan sonra mangalımızı yapıp, doğanın tadını çıkarmaya başladık. Kokuları duyan iki sevimli köpeğin de karnını doyurduktan sonra değmeyin keyfimize. 



Hacıllı köyü sakin olmasıyla birlikte çok da büyük. Köylüler ya kömür yapıyorlar ya da başka bir şey yapıyorlar. Çok fazla anlayamadığımız için sadece bakmakla yetindik. 



Bizim piknik yaptığımız alanda yol boyunca böğürtlen vardı ve dayanamadığım bir şey olduğu için hemen topladım. Aynı zamanda bizden önce gelenlerin çöplerini de topladık. Soda şişelerini kırmışlar, toprağın altına saklamışlar. Ya canlılar onu eşeleyip canlarını yaksa o zaman ne olacak. Bu insanlar gerçekten çok düşüncesiz. 


          İnsanlarımız bu çöplerin doğada yok olacağını düşünerek ya da aman ne olacak at gitsin diyerek yıllardır tabiatı bu şekilde bırakıyorlar. Yazık..



Kalabalık ve dip dibe olan grupların içinde olmadığımız için de içimiz oldukça rahat. Şelale ve dereyi daha sonra gezeriz diye gezmedik. 



Eğer siz de hafta sonlarını gidecek bir yer bulamıyorsanız Hacıllı köyünü tercih edebilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla girebilirsiniz. Sadece temiz bırakın yeterli. 



Yorumlar

Popüler Yayınlar