Career Oppurtunities Film İncelemesi (Her Şey İş Değildir!)

 Career Oppurtunities ne zamandır izlemek istediğim filmlerden biriydi. Alışveriş merkezinde geçmesi ve filmin müzikleri dikkatimi çekmişti.

Filmin Konusu

21 yaşındaki Jim girdiği tüm işlerden kovulmakta, sürekli olarak farklı deneyimler elde etmektedir. En son Target adlı bir alışveriş merkezine gece temizlikçisi olarak başlayan Jim o kadar umursamaz ve rahat birisi ki, keşke çalışırken ben de böyle olsam dedirtiyor.



Josie adlı bir genç kız da hayatında bir farklılık yaşamak için Target alışveriş merkezine girer ve hırsızlık yapmak ister. Halbuki oldukça varlıklı ve zengin bir ailesi vardır. Ama hayatında bir macera yaşamak ister. Beceremez ve kıyafet denemek için girdiği kabinde uyuyakalır.

İki gencin akşam 17:00'dan sabah 07:00'a kadar alışveriş merkezinde geçirdikleri eğlenceli, ve bir o kadar aksiyon dolu gecesine tanık olacaksınız. 



Ben izlerken çok eğlendim. Filmin bizlere anlatmak istediği şey ise sizi zorlayan işleri değil, eğlenebileceğiniz, zevk alabileceğiniz işler yapmalısınız. Ne kadar varlıklı olursan ol, hayatının bir günü bile eğlencesiz, mutsuz geçiyorsa bunu değiştirin. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar