Evimdeki Küçük Orman (This Beatiful Fantastic Filmi İncelemesi)

  Sizlere çocukluğunda bitkilerden korkan bir kızın hikayesini anlatacağım. This Beatiful Fantastic. Bella adında bir kadın anne babasız büyümüş, bir adam sayesinde bahçede bulunmuştur. Genç bir kadınken kütüphanede çalışmaya başlamıştır. Düzen takıntısı bir kadındır. Her gün aynı saatte yemek yer, aynı saatte uyurmuş. Derken kütüphanede Billy adında bir adamla tanışmış ve aşık olmuş. Fakat o sıralar tanıştığı komşusu çalışanını işten çıkarmış ve Bella da onu işe almış. Komşusu yaşlı ve sürekli öleceğinden bahsedermiş. Bu sıralar kiraladığı mülkteki bahçe için gelmişler. Bahçeyi düzgün bir hale getirmediği sürece evden atılacakmış. Bitkilerden korkan Bella, bunu nasıl yapacağını bilememiş. Komşusunun ona verdiği kitap, bitkilere karşı nasıl davranması gerektiğini anlamış ve işe koyulmuş. Komşusu ona bitkilerle ilgili her şeyi anlatmış ve Bella artık korkmamaya başlamış.



Aynı zamanda yazar olmak isteyen Bella, erkek arkadaşının tasarladığı kuş sayesinde bir çocuk kitabı yazmış. Adını da This Beatiful Fantastic koymuş.




Film çok tatlı sahnelere davet ediyor sizi. Görsel açıdan büyüleyici. Oyunculuklar da çok güzel. Naif ve bir solukta izlenebilecek bir film. Bitkileri ve kitapları seviyorsanız mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. 





Yorumlar

Popüler Yayınlar