Plağımdaki İnce Çizgiler Gibiydi Her Yaşanan ! (High Fidelity Dizisi Mini Bir İnceleme)

 High Fidelity dizisini 2 günde bitirmenin ve devamının geleceğini duymanın güzel mutluluğu ile hafta sonuma devam ediyorum. Zoe Kravitz'in oyunculuğuna oyunculuk katan bir dizi olmuş.



Öncelikle dizide bol bol farklı sanatçı tanıma şansınız oluyor. Tabi farklı zevkler keşfetmeyi seviyorsanız.

İkinci olarak hayatınıza giren ilişkilerinizde pişmanlık yaşadığınız, unutamadığınız ya da benden neden ayrıldı lan bu dediğiniz insanları anlamanız için güzel bir rehber olmuş. 



Dizinin Konusu

29 yaşında bir plak dükkanı olan Rob'ın 5. erkek arkadaşından ayrılması ve ardından kendini bulma, kendini bulmaya çalışmasını izliyoruz. Cheerise ve Simon adındaki iki yakın arkadaşı Rob'un sürekli yanında olmasına rağmen, Rob bazı şeyleri neden yaptığını bilmeyen bir kadın. Bu kadın hayatındaki adamı, amacı bulmaya çalışırken saçmalıyor, bazen sapıtıyor, bazense çok eğleniyor.




Çok fazla spoiler vermeden dizinin en sevdiğim yanı müzikler oldu. 

Rob'un kıyafetleri de beni benden aldı. Gerçekten çok iyiydi. 



Bunların dışında Cylde'a çok üzüldüm fakat 2. sezonda onunla ilgili şeyler göreceğiz gibi geliyor. 

Rob'un yaşadıklarını direk olarak izleyiciye anlatması, olayları daha iyi anlamanızı sağlıyor. Bu diziyi daha samimi ve içten kılıyor. 

Hayatınızın bir yerlerinde asla unutamayacağınız, yaşanılanların bir daha yaşanmayacağınızı düşündüğünüz şeyler olabilir. Rob, Mac ile bunları yaşadı ama yine de hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilerek hayatına devam etmeye çalışıyor. 



Eğer 29,30 yaşlarına gelmiş ve hala hayatınıza neler yapacağınıza karar veremediyseniz, bu diziyi izlemenizi öneririm. Tabi sadece böyle hissedenler izlemesin. 

Güzel bir vakit geçirebileceğiniz bir dizi olmuş. 2.sezonu merakla bekliyorum. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar