6 Farklı Kadın Kişilik Tipi

 Kadın kişilik tipleri 6 farklı kategoride inceleniyor. 



1.Beta Kadını

Girdiği yerlerde dikkat çekmeyi sevmeyen, hak ettikleri değeri görmeyen, duygusal bir kadındır. Her konuda bilgi almak için Beta kadınına sorulur, ondan fikir alınır. Daha içe dönük, sessiz ve aktif dinleyicilerdir. Onlara her şeyi anlatabilirsiniz. Hayatlarında daha soğukkanlı ve sessiz hareket etmeyi severler.



2.Alfa Kadını

Oldukça hırslı, liderlik konusunda zirveyi oynayan, baskın karakterli kadınlardır. Erkeklere karşı korkusuzlardır. Çekicilerdir ve bunun farkındadırlar. İnatçılardır ve ilişkiler konusunda baskın taraftır. Erkeklerin en çok ilişki kurmak istediği tipte kadınlardır. Beta kadınlarının tam tersine duygularını saklamayı bilir. Özgüveni yüksektir ve iletişim gücü yüksektir.




3.Omega Kadın

Utangaç, içe dönük, çocuksu bir dünyada yaşarlar. Zekilerdir. Sosyalleşmeyi evde kanepede geçirmek olarak tanımlar. Okumaya oldukça zaman ayıran Omega kadınları tanıdıkça daha eğlenceli bulmanız mümkün olacaktır. Hayal dünyaları geniştir ve bireysel çalışmayı severler. 



4.Sigma Kadını

Alfa kadınların ezeli rakipleridir. Çekici ama tehlikelidirler. Alfa kadınların tam tersine daha soğukkanlıdır. Başkalarının ne düşündüğünü umursamaz. Doğal güzellikleri daha da çekici olmalarını sağlar. İlişkiler konusunda yıpransa da devam ettirebilecek bir kişiliktedirler. Zor ve sadıklardır.






5.Gama Kadını

Planlı ve ne istediklerini bilirler. Dominanttırlar. Kimseye ihtiyaç duymazlar ve tek başlarına mutlu olabilirler. Titizlerdir, düzenlilerdir, ilişki konusunda istemediği bir şey için adım atmazlar. İnandığı fikirleri sonuna kadar savunur, idealisttir. İçe dönüktür. Karşındakini süründürmeyi çok sever :)



6.Delta Kadını

Evcimendirler. Yeni insanlara karşı çok rahat değillerdir. Zorunlu olmadıkça tanımadıklarıyla iletişime geçmez. İçlerindeki gücü bilirler ve ona göre kullanırlar. 




Yorumlar

Popüler Yayınlar