Birini Unutmanın Yolu Nedir? Seni Unutma Zamanı !!

 Seni Unutma Zamanı diye Türkçe'ye çevrilen İspanyol dizi El Tiempo Que Te Doy her bir bölümünün 13 dk sürmesiyle tanınıyor sanırım. Her yerde bundan bahsediliyor. 13 dakikayı hem geçmişte geçen dakikalar ile hem de günümüzde geçen dakikalarla birleştirip 13 dakika olarak yayınlamışlar. 



Dizinin konusu: Tesadüf eseri tanışan iki çiftin evlenmesi ve evlendikten sonra yolunda gitmeyen şeyler yüzünden ayrılmaya karar vermesini ve sonrasını anlatıyor. Genel olarak kadının gözünden ayrılmanın nasıl olduğunu izlediğimiz dizide, bunun yanı sıra bir insanı unutmanın da kolay olmadığını gösteriyor. Erkeğin gözünden pek fazla şeye şahit olamıyoruz. Ama kadın sevdiği insanı unutmak için başkaları ile beraber olmaya çalışsa da bunu beceremediğini , sadece anlık hevesleri ile kaldığını çok güzel anlatmış. 

Peki sizce bir insanı nasıl unutursun? Bunu öncelikle tüm kalbinle istemen gerekmez mi? Önce kalpte sonra akılda unutulmaz mı? Önce her şeyi kafada idrak etmek gerekmiyor mu? 

1 sezon ve sadece 8 bölümden ibaret, 1 saatte bitirebilirsiniz. Bazı küçük şeyleri anlamınıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar