Bizi Birbirimize Bağlayan Bağlar (Together Together)

 Together Together filmini severek izledim. Konusu çok ilgimi çekmişti. 26 yaşındaki bir taşıyıcı annenin 45 yaşındaki bir adamı baba olarak tutması konu ediniyor. Daha doğrusu kızımız bebeğini dünyaya getirmek için 45 yaşındaki bu adamla anlaşır. Film boyunca çift olmayan çiftimiz bir takım şeylere bağlılıklarını izliyoruz.



Filmde anlatılmak istenen ince mesajlar çok hoşuma gitti. Bir yerde aile olmak isteyen insanlar aile olmayı seçer ve bu seçimler için bir şeyler yapmayı planlar ama aile olmak istemeyen insanlar da tam tersi bunun için hiçbir çaba göstermez. Erkek karakterimiz 45 yaşına kadar aile kuramamış ama bunu hep istemiştir. Tüm arkadaşları evli ve çocukluyken kendisinin neden yalnız olduğunu sorguluyor ama tam tersi yalnız olan insanların yanına gittiğinde bu durumun normal olduğunu karşılıyor. Aslında çevremizdeki faktörlerin hayatımızda ne istediğimizde dair düşünceleri geliştireceğini çok güzel bir şekilde gözler önüne seriyor. 



Diğer taraftan kadın karakterimiz lise mezunu ve üniversite okumak için çabalıyor. Bağ kurmayı pek beceremiyor insanlarla ama bir şeylerin değişebileceğini kendi gözleri ile görebiliyor.

Bir insan hayatında ne istiyorsa onun iyi olması için çok çabalar ya, biz burada birbirleri ile bağ kurmak için anlaşan iki çiftin deneyimlerini izliyoruz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar